Hei Ketil. Da var skap- og skuffefronter på plass. Det ser veldig bra ut. Dere har gjort en flott jobb 😊. Vi har ingen problemer med å anbefale dere til andre. Takk for hyggelig handel.
Mvh John Inge
Hei Ketil og Evy, Tusen takk for meget bra utført arbeid. Jeg er meget fornøyd med mitt nye kjøkken.   Kommer til å anbefale dere til alle jeg kjenner. Ønsker dere en fin dag videre!
Med vennlig hilsen Bjørn Volleng
Hei! I helgen har vi vært opp med kjøkkenskapene/-skuffene og fått det meste på plass! Har malt endestykker på skrogene og noen sokler, har igjen litt! Vi er veldig godt fornøyd med det arbeidet dere har lagt ned i å fornye kjøkkenet for oss! Kunne ikke blitt bedre! Igjen, tusen takk! Skal noe mer males, kommer vi til å bruke dere igjen!
Mvh Anne og Terje Fagerhøi
Hej Ketil, Jeg skriver for at sige tusind tak for super flot lakkering af vores Arne Jacobsen 7’er spisestole. De står som nye! Og tak for fin kundeservice også. Mvh Mathilde.
Mvh Mathilde
Hei Ketil. Vil bare gi en litt forsinket tilbakemelding på at jeg har mottatt fronten som ble fikset. Jeg er veldig fornøyd med jobben dere har gjort, resultatet er utmerket og servicen er også meget bra.
Gustav Amundsen
Tusen takk for et nydelig arbeid på de gamle dørene, kjøkkenet er blitt delikat og lekkert. Gleder meg 🙂 til taburetter og hylle som dere tar når dere får tid over sommeren!
Inger Lisbeth Sagflaatt
Nå er dørene på plass og det ble så fint! Anbefaler dere til absolutt alle jeg snakker med, for dere gjorde en fantastisk flott jobb.
Om dere vil legge ut en anbefaling fra meg på websiden deres, finner dere noen ord i vedlegget.
Med vennlig hilsen/Best regards
Heidi Hvasshovd
Kjære Evy og Ketil.
Jeg skriver til dere for å si at vi er veldig fornøyde med det "nye" kjøkkenet vårt. Dere har gjort et veldig pent arbeid, både med malingen og monteringen av benkeplate, koketopp og vask. Det kunne ikke blitt bedre! Og at vi gjorde om den gamle vinreolen til bokhylle, satte prikken over i-en. Vi har også satt stor pris på at dere alltid har holdt avtaler og kommet til avtalt tid. Jeg tenker også tilbake på vår første telefonsamtale der du sa du kunne fikse både skap til stekeovnen, benkeplater og vask. Da var liksom ingenting noe problem lenger...
Det er sånne folk som dere man trenger for å komme i gang. Som sagt tusen takk for et pent utført arbeid. Vi ønsker dere en god jul og et godt nytt år og fortsatt hell og lykke i jobben" Med vennlig hilsen
Karin og Bjørn Sagfossen
Tusen takk for vel utført arbeid, frontene ble helt nydelig! Man skulle IKKE tro at de var ti år gamle, de ser ut som om de kommer rett fra butikk 🙂 Jeg skal skrive en anbefaling på nettet for dere 🙂
Hege
Vi er kjempefornøyd med jobben Trelakkering v/ Kjetil Kind utførte for oss. Vi fikk lakkert kjøkkenfrontene til vårt kjøkken og de ble som nye. Vi er veldig fornøyd og kommer til å anbefale Trelakkering.no til andre tilsvarende oppdrag. Kan anbefales på det sterkeste. Vi fikk et godt tilbud, frontene ble hentet til avtalt tid, jobben ble raskt utført (innen 1 uke) og levert til avtalt tid.
May-Liz H. Åsegård
Er superfornøyd, og kan trygt anbefale dette firmaet.
Tove Larsen
Tusen takk for den flott utførte jobben med å lakkere et Sandvik vitrineskap og skjenk. Det ble kjempefint. Arbeidet ble utført i henhold til avtale, i tillegg ble det byttet håndtak og satt på filtknotter for å bevare nytt gulv i huset. Arbeidet ble også utført i henhold til avtalt tid. Vi er veldig fornøyd med resultatet og servicen! Det har blitt kjempeflott.
Beate Melbye Rognlid
Vi har fått verdens fineste kjøkken 🙂 🙂 Tusen, tusen takk for utrolig bra utført jobb 🙂
Liv Marit og Ronny
Vi vil takke dere for både god service og godt gjennomført arbeid. Kjøkkenfrontene er montert og vi er kjempefornøyd med resultatet. Vi har fått et helt nytt kjøkken. Vi anbefaler dere gjerne videre til venner og kjente etter hvert! Takk igjen!!
Synnøve
Jeg vil med dette informere om at vi er svært fornøyd med resultatet av trelakkeringen, og vi har i prinsippet fått et helt nytt kjøkken. Vi er glade for at vi valgte dere som har utført jobben på en meget profesjonell måte. Tusen takk, og en riktig god jul og et godt nytt år ønsker vi dere.
Anne og John Kristian Høiaas, Råholt
Kjempeflott arbeid av lakkering av spisestue.
Gunn Kristiansen
Vi benytter anledningen til å takke for skapdørene dere leverte. Det var fantastisk bra, og over vår forventning.
Lillian Barstad og Petter Sakshaug
Jobben som ble utført var maling av kjøkkeninnredning, og den ble gjort på best mulig måte! Alle avtaler ble fulgt, og resultatet ble akkurat så bra som vi hadde håpet på. Prisen var også bra, synes vi fikk mye igjen for pengene. Dette firmaet kan anbefales på det varmeste!
Marianne Madsen, Råholt
Stolene ble fantastisk flotte! Tusen takk for all hjelp.
Berthe-Lise
Vi ville bare si tusen takk! Vi er superfornøyde med de flotte nye frontene våre!
Tone og Geir Ole
Dere lakkerte våre innerdører like før jul. Vi er veldig fornøyd med dørene. Dette er det mest fornuftige vi ha brukt penger på PÅ lang tid. Vi var svært fornøyd med måten de ble hentet på. Til sist med tibakelevering og montering. Utmerket service og perfekt montering.
Lillian
Har skrudd opp dørene nå, utrolig bra arbeid. Veldig fornøyd, skal anbefale dere til alle.
Anne
Benyttet Trelakkering til å male om frontene på vårt 15 år gamle kjøkken. Vi er MEGET fornøyd med resultatet. Prismessig kom vi meget gunstig ut i forhold til andre mottatte tilbud. Frontene ble lovet ferdig på en uke - etter seks dager ringte Trelakkering og sa at jobben var gjort. Vi har hatt besøk av venner og kjente - alle er veldig imponerte over resultatet. Vi kan trygt anbefale Trelakkering til andre som har planer om å få utført samme type jobb.
Geir Eriksen
Meget bra utført arbeid levert som avtalt.
Terje Pedersen
Det er som å hoppe i fallskjerm fra godstolen.

Etter å ha kontaktet Trelakkering fikk jeg den gode følelsen av å være hos en håndverker som tar hånd om deg som forbruker. Oppdraget måtte utsettes noen uker som følge av at Trelakkering hadde mye å gjøre. Dette er nesten alltid et godt tegn for deg som forbruker på at håndverker gjør en god jobb.
Vi avtalte en dato i slutten av januar på e-post, og et par dager før dato ringte Trelakkering opp og bekreftet dato og tid. Når man avtaler 10:00 så kommer Trelakkering til avtalt tid!
Da skap- og skuffefronter ble hentet kom Trelakkering med forslag til hva vi eventuelt kunne gjøre med kjøkkenet mens frontene var til lakkering. En liten uke senere ringte Trelakkering igjen og avtalte levering et par dager frem i tid. Igjen kom de til avtalt tid, og alt var godt pakket inn mot transportskader. Alle fronter var som nye!
Håndverkere er så ymse. For noen år siden skulle en annen håndverker bygge hems og trapp opp. Alt arbeid og pris ble avtalt, men det drøyde med å få sluttført arbeidet som strakk seg over tre måneder…

Trelakkering er en velsignelse i "havet av inkompetente" norske håndverkere. Takk for at alt gikk på skinner! Det er slik det bør være i et land hvor ikke alt er perfekt.
Peter Hagerup